Pedelec bicikli lista
,

Elektromos kerékpár pályázat: utolsó kör?

Publikus információ, hogy az elektromos kerékpár pályázatra szánt egymilliárdos keretösszeg nagyobb része elfogyott. Nemrég kaptunk azonban – egyelőre meg nem erősített – pontosítást, amely szerint ez a “nagyobb rész”  több, mint a keretösszegének háromnegyede! Mindezek alapján könnyen elképzelhető, hogy a hétfőn (03.01.) induló és pénteken (03.05.) záruló szakasz sajnos egyben az utolsó lehetőség is elektromos kerékpár támogatást igényelni.

Ez természetesen azt is jelentené, hogy aki még szeretne a lehetőséggel élni, nagyon gyorsan kell reagálnia, hiszen a pályázat a beadásához – rendhagyó módon – előre meg kell jelölnie a megvásárolni kívánt biciklit és a kereskedőt is, akivel az adásvételt le szeretnénk bonyolítani.

Ha segítségre van szüksége a pályázat lebonyolítását illetően, vagy megbízható kereskedőt szeretne találni, forduljon hozzánk bizalommal! A nyertes pályázóinkkal készített felmérés alapján elfogulatlanul tudunk ajánlani több, országos kiszállítást biztosító, versenyképes árakkal és megbízható szakemberekkel dolgozó üzletet is.