Cégcsoportunk és csapatunk

A zászlóshajó

Folyamatos, állandó gyarapodás, előny – latinul semper prodest.

Bár cégcsoportunk zászlóshajója a Semper Prodest Kft. 2020-ban jött létre, a céget alkotó alvállalkozói csoportunk több mint 15 éve működik sikeresen együtt. Eljött azonban az idő, amikor úgy éreztük, ha a korábban már egyesített erőinket cégjogi szempontból, formalizáltan is egységesítjük, még hitelesebben léphetünk fel a piacon.

Krédónk azonban nem változott: Olyan szolgáltatást nyújtunk, amelyet senki mástól nem kaphat meg a piacon.  A szándékosan megválasztott két fő szolgáltatási területünk, a pályázatmenedzsment és informatika olyan konstellációt alkot, amelyek egymást erősítve minden részfeladatban megdöbbentően átlag feletti szolgáltatásminőséget garantál. Próbálja ki Ön is, és meglepődik majd, ahogyan legtöbb ügyfelünk!

Szakértőink

Cégcsoportunk tagjai és munkatársaink többsége saját szakterületén évtizedes tapasztalattal és kapcsolatokkal bír.  Különösen jól kamatozó tulajdonságok ezek azokban az ágazatokban, ahol egy közvetlen telefonszám olyan előnyökhöz juttathat, amely a legjobb szakmai képességeket is felülmúlja. Külön kiemelnénk azonban, hogy ezek a kapcsolatok a törvény előtt senkit nem tesznek “egyenlőbbé” és jogosulatlan előnyökhöz sem juttathatnak.

Egyes kollégáink jogalkotói területen szereztek évtizedes tapasztalatot, így a nem teljesen egyértelműre sikerült szabályozások, pályázati kiírások esetében hatalmas előnyt jelent, hogy egyes esetekben a jogalkotói szándékot értve, abból kiindulva “tisztábban láthatnak”, mint más szakértők.

Nem feledkeztünk azonban a “vérfrissítésről” sem, ezért fiatal kollégáinkra is szívesen támaszkodunk, hogy jobban érthessük az új generációk üzleti igényeit. Mindemellett komoly jelentősége van a friss, fiatalos nézőpontnak az üzleti folyamataink folyamatos felülvizsgálata során. Mi ugyanis olyan csapat vagyunk, amelynek tagjai soha nem elégednek meg a megszokott, jól működő módszerekkel. Nekünk a legjobbra van szükségünk, hogy az ügyfeleinknek kiemelkedőt nyújtsunk.

Ügyfeleink

Figyelembe véve a széleskörű szolgáltatásportfolónkat senki számára nem lehet meglepetés, hogy ügyfeleink is számos szektorból és nagyon eltérő üzemmérettel bírnak. A mikrovállalkozásoktól a kis- és közepes vállalatokon át a multinacionális cégekig rendelkezünk referenciával. Amennyiben Ön igényli, titoktartási szerződés aláírását követően akár projektjeink részleteiről is örömmel tartunk előadást cégüknek.

Habár bevételeink 90%-a céges ügyfelektől érkezik, célcsoportunk jelentős részét képezik a magánszemélyek is. Pályázatmenedzsment szolgáltatási területünkön 100-nál több ügyfelünk magánszemély, akiket ugyan olyan örömmel támogatunk új források megszerzésében, mint céges partnereinket.