Könyvelés és adótanácsadás

Könyvvitel elérhető áron

Könyvelőt nagyon ritkán váltunk. Mindezek miatt a könyviteli szolgáltatók ritkán kényszerülnek ügyfél-elégedettségi szempontok alapján felülvizsgálni a működésüket. Más szavakkal semmi nem kényszeríti őket az akár évtizedes, jól megszokott gyakorlatok megváltoztatására.

Mi ezzel szemben egy új, friss szemszögből vizsgáltuk meg a teljes folyamatot és ennek köszönhetően forradalmi változásokat tervezünk az Ügyfél és könyvelő együttműködési módszereiben.

Röviden az előnyökről

 • Proaktív adótanácsadás

  Előre jelezzük, ha a forgalmi adatok alapján optimálisabb adózási formára van lehetősége.

 • Közvetlenség az ügyfélkezelésben

  Kollégáink közvetlenek, barátságosak és mindent megtesznek, hogy a szabályokat türelmesen közérthetőre fordítsák Önnek.

 • Kedvezmények, adóvisszatérítés, pályázat

  Azonnal jelezzük, ha kedvezményeket, adóvisszatérítést kérhet, pályázaton indulhat.

 • Nem spórolunk az eszközökön

  Mesterséges intelligencia elemzések az adóoptimalizálásért. Teljesen elektronikus ügyintézés a kényelemért.

 • Ott vagyunk, ha segítség kell

  24 órán belüli reakcióidőt emailekre, call center nélküli közvetlen telefonos elérés a dedikált szakértőjéhez.

 • Megbízhatóság, titoktartás

  Garantált, szerződésben rögzített titoktartást vállalunk, hogy Ön nyugodtan fordulhasson hozzánk bármilyen kérdése van.

Ha érdeklik a részletek

A 3 pillér, ami egyedivé tesz minket

Mitől más?

Cégcsoportunk portfoliójának hármas pillére gondos választás eredménye. Azért gyűjtöttük össze a könyvvitel, pályázati tanácsadás és informatika szakterületek legjobbjait, mert mindezek együtt olyan egymást erősítő konstrukciót alkotnak, amely messze kiemelnek minket az átlagos könyvviteli szolgáltatók közül.

Cégcsoportunk informatikai szakértői az IT területen belül is a kiemelkedően agilitást igénylő innovációs területen szereztek tapasztalatokat.

Mindezekkel az IT tapasztalatokkal felvértezve olyan  innovatív technológiai szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek a máshol megszokott felére, negyedére csökkentik az Ön “könyveléssel” töltendő idejét.

Az adatait ráadásul nem csak “porosodnak” nálunk. Aktívan és folyamatosan felhasználjuk azokat, hogy big data elemző szoftvereinkkel a cége működése “mintázata” alapján, hogy a lehető legjobb adóoptimalizálási tanácsokat adhassuk.

De nem állunk meg itt. A könyvvitelt támogató másik pillér a pályázati tanácsadás. Az ezen a területen megszokott proaktív megközelítést alkalmazva, előre jelezzük minden ügyfelünknek, ha a profiljába vágó, vagy új szolgáltatások bevezetésének lehetőségét támogató pályázati lehetőség jelenik meg.

Ezzel hozzásegítjük, hogy ne csak Ön fizessen az államnak, hanem az államtól elnyerhető támogatások formájában az állam fizessen Önnek.

Végül, de nem utolsó sorban maga a könyvvitel, mint önállóan is formabontó szolgáltatás. Ha minket választ meglepve fogja tapasztalni, hogy nálunk a könyvelés részének tekintjük azt is, hogy a már fent említett forradalmi informatikai megoldásokkal előre jelezzük, amennyiben olyan adózási lehetőségeknek megfelel, amelyek több visszatérítés, vagy alacsonyabb adóbefizetési kötelezettséggel járnak.

Mennyibe kerül?

Jogi forma“Normál”Alanyi adómentes, KATA
Egyéni vállalkozó9 500 Ft7 500 Ft
Betéti, vagy közkereseti társaság16 000 Ft12 000 Ft
Korlátolt felelősségű társaság32 000 Ft28 000 Ft
Alapítvány,egyesület, civil társaság9 500 Ft7 500 Ft